0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Аудио Разпределение на Сплитер Мъжки/мъжки кабел в комплекта 3,5 мм MP3-плейър за споделяне на музика 6 пристанища и т.н., Опаковка слушалки Тональнозвуковой Таблет ра?

Аудио Разпределение на Сплитер Мъжки/мъжки кабел в комплекта 3,5 мм MP3-плейър за споделяне на музика 6 пристанища и т.н.,

BGN 77.44
Налично за поръчка

Налично

[Трайност] Проста конструкция,която не изисква настройки или работа.Изработен е от материал ABS смола, той предотвратява повреда на кабела, когато се навеждате, лесен за носене, той е здрав, издръжлив и може да продължи дълго. [Размер] Диаметър 54 x Дебелина 12 мм; Дължина на кабела : 17,5 виж [Удобен за носене] Благодарение на компактния си и гъвкавост на дизайна може да се съхранява в хартиен пакет, не заема място и да се използват навсякъде и по всяко време. [Разпределение на глас] Оборудван с 6 конектори за слушалки, поддерживающими вход и изход.Една музика може да се разпространи и да се възпроизвеждат на пет устройства.Можете да се наслаждавате на музика със семейството си, любовници и приятели.Аудио разпределителен сплитер Мъжки / мъжки кабел в комплекта 3,5 мм MP3-плейър за споделяне на музика 6 пристанища и т.н. Дистрибутор за слушалки Аудио разпределителен таблетка Мулти слушалки сплитер Издръжлив и модерен. [Размер] Диаметър 54 x Дебелина 12 мм; Дължина на кабела : 17,5 см[Разпределение на глас] Оборудван с 6 конектори за слушалки, поддерживающими вход и изход.Една музика може да се разпространи и да се възпроизвеждат на пет устройства.Можете да се наслаждавате на музика със семейството си, любовници и приятели.[Удобен за носене] Благодарение на компактния си и гъвкавост на дизайна може да се съхранява в хартиен пакет, не заема място и да се използват навсякъде и по всяко време.[Трайност] Проста конструкция, която не изисква настройки или работа.Изработен е от материал ABS смола, той предотвратява повреда на кабела, когато се навеждате, лесен за носене, той е здрав, издръжлив и може да продължи дълго.[Съвместими модели] е Съвместима с всички устройства с 3.5 мм стерео мини-жак.Например, i Pod, смартфон, таблет, радио, CD / MD / MP3-плеър, и т.н. чудесно за споделяне на музика, филми, видеоклипове и игри.Пакетът включва 1.

Към свойства

Най-добри оферти в категория