0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Trgowaul 70th Birthday Party Supplies - Черни и Златни Еднократна употреба Хартиени Чинии, Салфетки, Чаши, Съдове за вилици, Ножове и Лъжици за 24 Гости и Вечерни Аксесоари Номер на Ба?

Trgowaul 70th Birthday Party Supplies - Черни и Златни Еднократна употреба Хартиени Чинии, Салфетки, Чаши, Съдове за вилици,

BGN 20.79
Налично за поръчка

Налично

[Порции 24]- Полезни съвети : Балони балони не може да плува дори с хелий.Включва в себе си достатъчно съдове за 24 гости; съдържа 24 от следните елементи : пластмасови ножове, лъжици, вилици, хартиени чинии и чаши.Не само това, но и банер, 32 кърпички, 1 златен регистрационен номер на топка, 15 балони, конфети и набор от спирала суспензии. [Безопасен материал]- Набор от прибори за хранене на 100% хранителната и не съдържа BPA.Чинии, чаши и салфетки са изработени от висококачествена хартия. [Размер]- Размер покривки 86 х 52 инча.Картонени чаши могат да се настанят повече от 9 грама течност.Салфетки 3-слойна и са с размер 6 х 6 см в сгънат вид и 12 х 12 см в развернутом.Големите плочи са с диаметър 9 сантиметра, а по-малките-7 инча. [Перфектен за партита]- Подходящ за 70-годишнината си, годишнини и семейни събирания.Сервирайте вечеря на гостите в кейтеринге, блок маса, потлаке, събития или дневни приеми на храна. [Високо качество] Табела дебели и твърди и не се натрупват по време на транспортирането на храни.Салфетки 3-слойни, меки и абсорбиращи-да се ползват от тях е удоволствие.

Към свойства

Най-добри оферти в категория