0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Baby Shower Game Cards, Baby Trivia Game,Селски Дървени Цветни Партийни Картички За трета пола Неутрални Момчета или момичета, Определени от 30 Карти(Dark002)

Baby Shower Game Cards, Baby Trivia Game,Селски Дървени Цветни Партийни Картички За трета пола Неутрални Момчета или момичета,

BGN 9.59
Налично за поръчка

Налично

Размер : Нашите игрални карти са с размер 5" x 7", за да се осигури достатъчно място за вашите гости, за да пиша. 30 картички в комплект.Качество : Изработен е от дебела картонена хартия с добро качество, уникален и изключителен дизайн, весели и добри игри, карат гостите си да се смее.Лесно се играе : Раздайте на гостите игри карти и се насладете заедно с тях.Костюм за парти : Игрова карта-добър избор, за да се забавляват и вдъхновяват в приятелски дейности. 1.Размер : Нашите игрални карти мярка 5" x 7", за да се осигури достатъчно място за вашите гости, за да пиша. 30 карти в комплекта. 2.Качество : Изработен е от дебела картонена хартия с добро качество, уникален и изключителен дизайн, весели и добри игри, карат гостите си да се смее. 3.Лесно се играе : Раздайте на гостите игри карти и се насладете заедно с тях. 4.Костюм за парти : Игрова карта-добър избор, да се забавлявате и да ви вдъхнови за приятелски събирания.

Към свойства

Най-добри оферти в категория