0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
LJXX Пролет Есен Зима Инвалидна Количка Топло Калъф Одеяло, Топло Калъф За Инвалидна Количка, Лека Коленете си Одеяло с Цип Инвалидна Количка чанта за Носене за Възра

LJXX Пролет Есен Зима Инвалидна Количка Топло Калъф Одеяло, Топло Калъф За Инвалидна Количка, Лека Коленете си Одеяло

BGN 63.99
Налично за поръчка

Налично

▲【Материал】 : Руното лигавицата, водоустойчива обвивка,в пълен размер лека пръстеновидна светкавица,предназначена за повечето ръчни инвалидни колички, идеална за тези студени дни на зимата, на пролетта. ▲【Удобен】 : Леко одеало за инвалидна количка, лесно се побира в рамките на няколко секунди, без да се налага да излизат от стола.Може да бъде четим от потребителя за независим живот. ▲【Практичност】 : Одеяло за инвалидни колички джоб, идеален за използване на закрито и на открито.Действа като спален чувал за долната част на тялото, без допълнително натоварване на тялото, лесен за носене, заключена с цип, в комплект с заден панел за допълнителна топлина и комфорт. ▲ 【Дизайн】 : Водонепроницаемое одеяло за инвалидна количка, два колана с една кука и линия, по един от всяка страна, надеждно закрепени одеяло към всеки стол. ▲【Обхват】 : Одеяло за инвалидни колички с цип, Отличен начин да се чувстват комфортно и топло, седнал в инвалидна количка, подходяща за възрастни хора, пациенти и инвалиди на закрито и на открито. -Водоустойчив руното подплата за инвалидна количка, защитно покритие за краката Дължината на подвижността на Скутер Крак на топло Да уютен топъл аксесоар Половина на тялото е по-топло одеяло на кутията Функция : 1. Одеало за инвалидна количка, гъст, плюшевое одеяло на лигавицата, за да долната част на тялото е топло и удобно в студено време. 2. Одеало за инвалидни колички, с ципове, има топъл плюш и лесен за използване централната цип.В комплект със заден панел за допълнителна топлина и комфорт. 3. Топло одеяло Лесно да се грижи, да хвърли могат да се перат на ръка или в машина в хладка вода, висящи, за да изсъхне Спецификация : продукт : Одеало за инвалидни колички Материал : вълна агнешко Цвят : синьо Тегло : 850 грама Сфера на приложение : при сядане на закрито подходяща за по-възрастни хора, пациенти и на инвалиди и външно използване.Опаковъчен лист : Одеяло за инвалидна количка*1 Забележки : 1.Цвета на продукта е на снимките може да се различават малко от реалните продукти от различни изследвания и на светлината на дисплея. 2.Размер на продукта се измерва ръчно, и неизбежно ще бъде грешка 1-3 мм, която е в рамките на нормалните граници и не влияе на нормалното използване.Моля, разберете.

Към свойства

product :
Wheelchair Blanket
Material:
Lamb wool
Color :
Blue
Weight:
850g
Scope of application :
when seated in a suitable for the elderly, patients, and the disabled people indoor and outdoor use.
Packing list: :
Wheelchair Blanket*1 :
Notes :
1.The color of the product in the photo may be slightly different from the actual product due to the different shooting and light display. :
2.The size of the product is manually measured, and inevitably there will If Be an error of 1-3mm, which is within the normal range and does not affect the normal use. Please understand. :

Най-добри оферти в категория