0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Пластмасов Крипер, Автомобили количка с Универсален колело,Удобна кожена облегалка,Задълбочен Набор от инструменти,Криперы Автомобили за ремонтна работилница и ?

Пластмасов Крипер, Автомобили количка с Универсален колело,Удобна кожена облегалка,Задълбочен Набор от инструменти,Криперы

BGN 114.36
Налично за поръчка

Налично

▶Пълзене използването на болтове за укрепване осигурява стабилност на продукта и улеснява работата. ▶Преносима дръжка, дръжка дизайн позволява лесно да се движи бързо и бързо да носят със себе си след работа. ▶Дълбока кутия за инструменти, задълбочен дизайн слота за инструменти може да побере повече средства и да ги поставите така, както ви харесва. ▶Мека кожена облегалка, мек и удобен, позволява да изпълнява работата си в комфортно и отпуснато състояние. ▶Ние винаги носим отговорност за нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Пластмасов лежачая борда на пълзящо растение много е трайна.Дръжката лесно се издига, се инсталира или се транспортират, а също е с ергономичен дизайн■ Технически характеристики на продукта■ кръст Бод Пакет включва : ◆Материал : PE1 пълзящо растение в легнало положение плака само■ Съвет : ◆ Ние продаваме само лежачую борда на пълзящо растение , без да се включват други декорации.◆ Не докосвайте и не бъдете близо до източника на огън, за да се избегне деформиране на топене _BOS_ поради проблеми със светлина, дисплей и т.н. Разликата в цвета на продукта е нормално.◆Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, оставете ни съобщение и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Към свойства

Най-добри оферти в категория